Facile- en- Route 2018

De 21ste editie van Campergids Europa Facile-en-Route is een begrip onder de camperaars. Het handboek geeft camperinformatie uit zevenentwintig Europese landen naar o.a. camperparken; officiele camperplaatsen; vrije overnachtingsplaatsen; overnachtingsplaatsen bij o.a. boerderij, horeca, kuuroord; serviceplaatsen voor tanken en lozen van water; gps-coördinaten en interessante toeristische informatie. Kortom, alle informatie die u nodig heeft voor uw camper vakantie in Europa!

 

In de nieuwste uitgave is de Campergids met 875 nieuwe camperplaatsen uitgebreid tot in totaal 10.500. Die zijn allemaal voorzien van gps-coördinaten. Hiervan zijn er nu 7751 geïllustreerd met een duidelijke foto. De controles van 50 reisconsulenten hebben ertoe bijgedragen dat de informatie in de campergids zo actueel mogelijk is.

 

In totaal heeft de Facile-en-Route Campergids 10.500 gps-coördinaten om makkelijk naar de plaatsen te navigeren. Om dit nog eenvoudiger te maken kunt u ook datasets downloaden, meer informatie hierover leest bij desbetreffend product.

 

Facile Media is de enige uitgever van campergidsen die de camperplaatsen intensief laat controleren. Hierdoor is de 752 pagina tellende gids betrouwbaar en onmisbaar op elke camperreis.

De campergids is te bestellen voor € 25,95 en natuurlijk hebben we deze editie ook te koop op de Kampeer & Outdoor te Hardenberg van 23 t/m 25 februari standnummer: 461

web_cover2018-fer product