Air-dry

Air-dry ontvochtiger

De voertuig ontvochtiger van Air-dry is het kernproduct van de Air-dry serie. Als een magneet trekt de Air-dry het vocht uit de omgevingslucht van uw voertuig, welke in het natuurgranulaat wordt opgeslagen. Bij een eigen gewicht van 1 kg kan er tot 800 ml aan water gelijkmatig worden opgenomen. De Air-dry is hiermee de voertuig ontvochtiger met de hoogste opname capaciteit in zijn soort.

De Air-dry beschermt uw voertuig tegen:Air-dry

  • Roest
  • Schimmel
  • Beslagen ruiten
  • Elektronica schade
  • Meeldauw vlekken
  • Muffe geuren

Nooit meer ijsvorming aan de binnenkant van uw voertuig!
De Air-Dry is milieuvriendelijk doordat deze bestaat uit natuurlijke bestanddelen zoals kleigranulaat, zout en bindmiddel. Tot 80% van het eigen gewicht kan deze ontvochtiger uit de omgeving opnemen!

Voertuig ontvochtiger

De Air-dry neemt tot 800 ml. aan vocht op. Dat is een werkingsduur van ca. 4 maanden. Ook is de Air-dry herbruikbaar door deze in huis op de radiator te plaatsen en weer te drogen. Dan werkt hij als een luchtbevochtiger. In de winter draait de verwarming op volle toeren. Het is dan wel aangenaam warm in huis, maar die verwarming droogt de lucht in uw huis uit. Een te droog kamer klimaat is ongezond voor u, uw huisdieren en uw planten. Zo heeft u het vocht verwijderd van de plaats waar u het niet wilt hebben en overgebracht naar de kamer waar u het wel wilt hebben!

Als u de Air-dry per ongeluk vergeet nadat u uw camper of caravan uit de stalling heeft gehaald er niets kan gebeuren met het vocht in de Air-dry? Door het slimme ontwerp houdt de Air-dry het vocht vast, ook als u met het voertuig gaat rijden. Dus geen bak met vocht die om kan vallen en vlekken veroorzaakt die u er heel slecht uit krijgt.

Kosten: € 17.95 per stukbrochure2

Stuur mij meer informatie >
Deel dit artikel