JohnGold_logo

Cruise control

Wat is een Gold cruise control?

We kunnen het een persoonlijke snelheids-assistent noemen. Met een druk op de knop stelt u de gewenste snelheid in, zodat uw voet van het gaspedaal kan en uw aandacht weer volledig bij het verkeer is. De cruise control houdt de snelheid vast waardoor snelheids-bekeuringen kunnen worden voorkomen. Ontspannen rijden in uw auto of camper én ontspannen aankomen.

Betrouwbaar en getest – Veilig product

GC-5-JohnGold-cruisecontrol
Wanneer u een comfortabele cruise control in uw auto of camper wilt hebben, dan wilt u de beste: een originele John Gold cruisecontrol. Een cruisecontrol waar al meer dan 30 jaar hetzelfde bedrijf achter staat. Specifiek ontwikkeld voor uw auto/camper door in cruisecontrol gespecialiseerde technici en gekeurd door gerenommeerde instanties. Want als het om uw auto/camper gaat, dan wilt u de zekerheid van een betrouwbaar en veilig product.

Ontwikkeld met gebundelde kennis en kracht

Voor de ontwikkeling combineerden John Gold en de kennis met de kracht van Nederlandse en buitenlandse ontwikkelaars. Gezamenlijk staan deze bedrijven voor meer dan 80 jaar autotechniek-expertise, waardoor deze revolutionair te noemen ontwikkeling mogelijk werd.
Wederom is de kwaliteit is gegarandeerd (TÜV, e1, CE, RoHS).

john-gold-cruisecontrol

 

Een cruise control inbouwen is mogelijk bij zowel oudere áls jonge campers, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Stuur mij meer informatie >
Deel dit artikel