cf-lg

Garmin

Camper  770LMT-D Geavanceerde navigatie voor de kampeerliefhebber

Camper 770LMT-D is een geavanceerde navigatiesysteem voor de camper- en caravanliefhebber. Ervaar de vrijheid van de open weg, terwijl u reist met handige begeleidende functies. Camper 770LMT-D is een groot en gemakkelijk af te lezen GPS-navigatiesysteem met een randloos touchscreen van 6,95 inch, die goed in uw camper of auto past. Het biedt waarschuwingen met betrekking tot de weg en aangepaste routes1 gebaseerd op het gewicht en de afmetingen van uw camper of caravan. Het systeem bevat zelfs een lijst met campings van toonaangevende bronnen zoals ACSI, NKC en MHF. Filter campings en overnachtingsplaatsen op gewenste voorzieningen, zoals elektrische oplaadpunten, douches en internettoegang. Het systeem is tevens uitgerust met de functie Easy Route Shaping, hoogteprofielgegevens en miljoenen nieuwe en populaire plaatsen om te bezoeken en te ontdekken dankzij onze samenwerking met TripAdvisor® en Foursquare®.

 • Camperroutes1 en waarschuwingen over de weg helpen bij het begeleiden van uw camper of caravan
 • Inclusief gratis digitale verkeersinformatie via DAB, plus gratis live services2 zoals LiveTrack, basisinformatie over het weer en meer met de Smartphone Link app
 • Met handsfree functies, waaronder bellen via Bluetooth®3, smartphone meldingen4 en navigatie met spraakbesturing
 • Filterbare campinggegevens van ACSI, NKC en MotorHomeFacts
 • Ingebouwde Wi-Fi® voor eenvoudige kaart- en software-updates; geen computer vereist

Veilig op weg met aangepaste routes

Voer simpelweg de gegevens van uw camper of caravan in en Camper 770LMT-D zoekt op basis van het profiel1 de meest geschikte routes. Routes worden vastgesteld op basis van hoogte, gewicht, lengte en breedte van uw voertuig.

Live Services voor uw Drive

Voor Live Services zoals weersvoorspellingen of live parkeerinformatie in de buurt van uw bestemming, kunt u de Smartphone Link app2 downloaden, waarmee u uw Camper 770LMT-D navigatiesysteem kunt koppelen met uw compatibele smartphone. Ook kunt u gebruik maken van de functie LiveTrack2, waarmee u uw locatie kunt delen, zodat uw vrienden u kunnen volgen tijdens uw reis.

Gratis digitale verkeersinformatie via DAB

Met behulp van de meegeleverde voedingskabel/verkeersinformatie-ontvanger biedt uw Camper 770 LMT-D gratis digitale verkeersinformatie³ gedurende de nuttige levensduur van uw toestel. U hoeft geen smartphone te koppelen. Deze oplossing voor verkeersinformatie is direct gebruiksklaar! U hoeft uw navigatiesysteem alleen maar aan te sluiten op een stroomvoorziening in uw voertuig om handige verkeersinformatie te ontvangen. Daarna kan het avontuur beginnen.

Geniet van handsfree functies

Zodra u uw smartphone met Bluetooth laat synchroniseren met Camper 770LMT-D krijgt u toegang tot geweldige functies waardoor u verbonden blijft, terwijl u uw handen aan het stuur³ houdt. Bel handsfree en ontvang smartphone meldingen op het scherm van uw navigatietoestel4. U ziet dan inkomende oproepen, tekstberichten en agendameldingen zonder uw telefoon te hoeven oppakken. Daarnaast kunt u ook navigeren met spraakbesturing. Zeg ‘voice command’ en bestuur het navigatiesysteem met uw stem, zodat u uw handen aan het stuur kunt houden.

De weg op met handige routewaarschuwingen

De Camper 770LMT-D heeft voorgeladen gedetailleerde kaarten van Europa, die camper- en caravangerelateerde beperkingen bevatten zoals hoogtes van bruggen, gewichtsbeperkingen en gerelateerde informatie over de meeste grote wegen en snelwegen. U hoort en ziet deze handige waarschuwingen, waardoor u voorbereid bent op aankomende dalingen, stijgingen en meer.

De Camper 770LMT-D is voorzien van een handige kaartfunctie waarmee u hoogtegegevens over uw route kunt weergeven op uw navigatiescherm. Door op hoogtegegevens te tikken, kunt u bovendien het hoogteprofiel uitvouwen voor een meer gedetailleerd overzicht van de huidige en te verwachten hellingsgraad. Op die manier kunt u zorgen dat u voorbereid bent op mogelijke steile hellingen op uw route.

Waarschuwingen voor de bestuurder: Ken uw omgeving

Om veiliger te rijden en uw omgevingsbewustzijn te vergroten, biedt Camper 770LMT-D waarschuwingen voor de bestuurder voor scherpe bochten, wijzigingen in de maximumsnelheid, spoorwegovergangen en dierenoversteekplaatsen. Bovendien geeft het navigatietoestel een waarschuwing wanneer u in de verkeerde rijrichting rijdt of wanneer u in de buurt van scholen of in schoolzones bent. U ontvangt meldingen wanneer u roodlichtcamera’s en flitspalen5 nadert en zelfs vermoeidheidswaarschuwingen6 die aangeven dat u misschien even moet pauzeren, nadat u meerdere uren hebt gereden.

Eenvoudig campings en overnachtingsplaatsen vinden

De Camper 770LMT-D biedt campinggegevens van ACSI™, NKC™ en MHF™. Filterbare campings/Zoek campings met gewenste voorzieningen, zoals elektrische oplaadpunten, douches en internettoegang.

De reis is beter met TripAdvisor en Foursquare

In een onbekende omgeving hebt u behoefte aan een functie die u de weg wijst. Daarom kunt u op uw Camper 770LMT-D navigatietoestel nu gebruikmaken van TripAdvisor. Hiermee kunt u ook beoordelingen van populaire restaurants en bezienswaardigheden op uw route of in de buurt van uw bestemming bekijken. Via de grootste reiswebsite ter wereld kunt u via het navigatiesysteem alle interessante plekken op uw route zien die van uw hele tocht op zich een reisdoel maken. Vind ook nieuwe attracties met de ingebouwde reisplanner, die uw reizen leuker maakt door onderweg interessante plaatsen aan te wijzen. Bovendien voegt de Foursquare database voorgeladen nuttige punten toe, waaronder miljoenen nieuwe en populaire restaurants, winkels, services en meer op uw route.

Kies voor Easy Route Shaping

Wanneer u een voorkeur hebt voor bepaalde wegen of steden, kunt u met Easy Route Shaping uw route gemakkelijk aanpassen. U voegt een bepaald punt toe aan de route op het scherm en er wordt een melding weergegeven, die aangeeft hoeveel langer de reis gaat duren.

 

Meer informatie in een oogwenk

Uw routekaart wordt continu weergegeven op het scherm van de Camper 770LMT-D, inclusief aanvullende informatie. Het geeft de maximumsnelheid, uw huidige snelheid en geschatte aankomsttijd zo nauwkeurig mogelijk weer. Waar u ook bent, u weet altijd wat er in de buurt is. De functie ‘Verderop’ is een constante informatiestroom voor plaatsen in de buurt, waaronder restaurants, winkels en tankstations, die op uw routekaart verschijnen en worden bijgewerkt naarmate u verder rijdt.

Vriendelijke begeleiding van Garmin Real Directions

Ervaar het gemak van gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen met Garmin Real Directions. Deze eenvoudig te begrijpen rij-aanwijzingen gebruiken herkenbare opvallende punten, gebouwen en verkeerslichten in aanvulling op gesproken straatnamen, waardoor u wordt begeleid alsof uw beste vriend naast u zit. U hoeft niet meer te zoeken naar die moeilijk leesbare straatnaamborden. Luister gewoon naar de aanwijzingen van Real Directions: ‘Sla linksaf bij het verkeerslicht’ of ‘Sla rechtsaf na het rode gebouw’. Instructies volgen was nog nooit zo eenvoudig.

Eenvoudig navigeren over ingewikkelde knooppunten

Het Camper 770LMT-D navigatiesysteem biedt geavanceerde rijbaanassistentie (ALG). Deze functie geeft met spraakaanwijzingen en felgekleurde pijlen de juiste rijbaan aan. Het photoReal knooppuntbeeld geeft afritten levensecht weer – in kleur en uiterst gedetailleerd. In het Bird’s Eye knooppuntbeeld kunt u de situatie bij kruispunten als het ware van bovenaf zien.

Wi-Fi houdt u up-to-date

Dankzij ingebouwde Wi-Fi kunt u uw navigatietoestel eenvoudig up-to-date houden. U heeft geen computer of zelfs software nodig om deze eenvoudige updates uit te voeren. Zodra er een nieuwe kaart of software-update beschikbaar is en u verbonden bent met een Wi-Fi netwerk waarbij u zich niet hoeft aan te melden in een browser, meldt het startscherm van uw navigatietoestel dat er een update beschikbaar is. Sluit uw toestel aan op een stroomvoorziening en voer de update via Wi-Fi uit, terwijl het apparaat wordt opgeladen.

 

 

Camper 760LMT-D GPS-toestel en reisplanner

 • Gemakkelijk afleesbaar scherm van 7 inch
 • Aangepaste campernavigatie¹ voor Europa
 • Gratis Garmin Digital Traffic via DAB – Garmin’s beste verkeersinformatie oplossing – direct uit de verpakking!cf-lg
 • Klik hier om de kaartdekking voor dit product te bekijken
 • Camperspecifieke adreslijsten (ACSI en MHF) met zoekfilter.
 • Plannen en delen van campertrips
 • Levenslange kaartupdates² en verkeersupdates³
 • Compatibel met draadloze achteruitrijcamera

Gemak wanneer u dat nodig hebt

Geniet van de vrijheid op de weg met het comfort en gebruiksgemak van een vriendelijke reisbegeleider. Camper 760LMT-D, ons eerste navigatietoestel dat is afgestemd op de camper-lifestyle, met campervriendelijke functies voor het plannen van trips, een 7-inch scherm en spraakgestuurde navigatie. De Camper 760LMT-D beschikt over vooraf geladen gedetailleerde kaarten, waarmee u aangepaste routes kunt maken op basis van de grootte en het gewicht van uw camper. Active Lane Guidance met gesproken aanwijzingen geeft aan naar welke rijbaan u moet gaan voor uw volgende afslag. De Camper 760LMT-D bevat een adressenlijst voor ACSI en MHF, plus een zoekfunctie voor campings met de door u gewenste voorzieningen en gespecialiseerde camperplaatsen. Met het handige zoekfilter kunt u uw zoektocht naar een kampeerplek verfijnen, zodat u altijd de beste plek vindt die bij u past. Gebruik Smartphone Link voor toegang tot de weerradar en andere live services

Aangepaste routes voor campers

De Camper 760LMT-D beschikt over gedetailleerde kaarten van Europa met bijbehorende restricties, zoals brughoogten en gerelateerde gegevens voor de meeste hoofdwegen en snelwegen. Voer gewoon uw voertuigprofiel in (instelbaar op hoogte, gewicht, lengte en breedte¹) en vind de routes die geschikt zijn voor uw camper. Ontvang bovendien waarschuwingen voor vastloopgevaar, zijwind, smalle wegen, scherpe bochten, steile hellingen en overhangende bomen.

Visuele en gesproken aanwijzingen

Active Lane Guidance met gesproken aanwijzingen zorgt dat u elke afslag en elk kruispunt veilig kunt nemen. Als u de afslag of kruising nadert, geeft een animatie van de situatie met fel gekleurde pijlen aan welke rijbaan u moet nemen om uw route te vervolgen. Op vriendelijke toon krijgt u extra aanwijzingen. Met photoReal knooppuntbeelden beschikt u over een realistische weergave van afslagen en kruisingen, inclusief het omringende landschap en verkeersborden langs uw route.

Campertrips plannen en delen

Plan uw volgende kampeerreis met BaseCamp™. U kunt routes langs bepaalde wegen samenstellen en nuttige punten zoals lokale attracties, restaurants en tankstations opzoeken. Upload lf-lgvervolgens uw vooraf geplande reis naar uw Camper 760LMT-D en volg uw geplande route voor een stressvrije rit.

Garmin Adventures, aangestuurd door BaseCamp, is een gratis, interactieve manier om uw reizen vast te leggen en te delen met anderen. Met Garmin Adventures kunt u routes, via-punten, foto’s met geotags, YouTube® video’s enzovoort combineren tot een avontuur dat u online deelt met anderen. Met Garmin Adventures kunt u ook uw uitstapjes beoordelen, beschrijvingen lezen en routes downloaden die door andere campereigenaren worden gedeeld.

Bevat levenslange kaart- en verkeersupdates

Camper 760LMT-D biedt gratis kaarten² en updates gedurende de nuttige levensduur van uw toestel, zodat uw routes altijd gebruikmaken van de meest actuele kaarten, nuttige punten, een zoekfunctie voor kampeerterreinen met de door u gewenste voorzieningen en gespecialiseerde informatie over camperterreinen.

Met behulp van de meegeleverde voedingskabel/verkeersinformatie-ontvanger biedt uw Camper 760LMT-D gratis digitale verkeersinformatie² gedurende de nuttige levensduur van uw toestel. De Camper 760LMT-D helpt u files te omzeilen en vindt de omwegen die u nodig hebt om te kunnen blijven rijden.

Veilig spraakgestuurd navigeren

De Camper 760LMT-D biedt het gemak van spraakgestuurde navigatie. Spreek uw instructies in en uw toestel reageert op uw opdrachten. U kunt uw handen veilig aan het stuur houden. U kunt natuurlijk ook navigeren via het aanraakscherm.

Informatie over nabije services

Waar u ook bent, u weet altijd wat er in de buurt is. De functie Verderop waarschuwt u steeds wanneer u locaties nadert, zoals restaurants, winkels, ziekenhuizen en tankstations. Deze informatie wordt naast uw kaart weergegeven en tijdens uw hele route bijgewerkt.

Garmin Real Directions™ met Garmin Real Voice™

Uw Camper 760LMT-D is voorzien van Garmin Real Directions met nieuwe “gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen”, gemakkelijk te begrijpen, vriendelijk gesproken richtingaanwijzingen op basis van herkenbare oriëntatiepunten, gebouwen en verkeerslichten. U hoeft zich niet meer in te spannen om straatnamen te lezen. Garmin Real Voice is geavanceerde spraaktechnologie die een natuurlijk, vriendelijk stemgeluid produceert. Alleen onze GPS-navigatietoestellen beschikken over de functies Garmin Real Directions en Garmin Real Voice.

Bluetooth® compatibel

Synchroniseer een compatibel Bluetooth toestel, zoals uw smartphone, met uw Camper 760LMT-D om handsfree te bellen via de geïntegreerde microfoon en luidspreker. Berg uw telefoon veilig op in een handschoenenvak, zak of etui terwijl u nog steeds kunt bellen en gebeld kunt worden.

Compatibel met Smartphone Link

Onderweg kunt u uw Camper 760LMT-D gebruiken om gedetailleerde weersvoorspellingen, huidige condities en bewegende radarbeelden te bekijken en weeralarmen te ontvangen4. Weermeldingen via SPL zijn niet beschikbaar in Europa

Het is allemaal mogelijk met Smartphone Link, een gratis mobiele app die uw Camper 760LMT-D verbindt met uw iPhone® of Android™ smartphone. Nadat de toestellen zijn gekoppeld, kan de Camper 760LMT-D van de bestaande databundel van uw telefoon4 gebruikmaken om gegevens te delen en toegang te krijgen tot Garmin Live Services4. Zo beschikt u over handige real-time informatie, inclusief het weer. Garmin Live Services zijn gratis en op abonnementsbasis te verkrijgen.

Compatibel met draadloze achteruitrijcamera

Verlicht de stress van achteruitrijden door uw Camper 760LMT-D te verbinden met onze BC 20 draadloze achteruitrijcamera (apart leverbaar). Nadat verbinding is gemaakt, toont de Camper rf-lg760LMT-D de camerabeelden rechtstreeks op zijn grote scherm.

Meer informatie in een oogwenk

Uw routekaart wordt continu weergegeven op het scherm van de Camper 760LMT-D, inclusief aanvullende informatie. De Camper 760LMT-D geeft de maximumsnelheid, uw huidige snelheid en zo nauwkeurig mogelijk uw aankomsttijd weer. In een oogopslag kunt u de naam van de straat zien waarin u rijdt. De Camper 760LMT-D waarschuwt ook als u een schoolzone nadert.

Toestelbeheer met één druk op de knop

Gebruik Garmin Express om uw Camper 760LMT-D actueel te houden. Met Garmin Express kunt u eenvoudig kaarten en software bijwerken, favorieten van en naar toestellen overdragen, en gratis aangepaste voertuigpictogrammen en stemmen installeren.

 

V.a. € 399.00

 

Stuur mij meer informatie >
Deel dit artikel