Categorie_Fotos-14

Hulpluchtvering

 

 Dunlop luchtvering is altijd een rechts, links gescheiden systeem

Dunlop produceert al decennia luchtveersystemen voor o.a. campers. Er is een ruim assortiment luchtvering sets op voorraad . Luchtvering is voor velen nog onbekend en dus ook onbemind. Wie het eenmaal ervaren heeft, wil eigenlijk niet meer zonder. de luchtvering set bestaat uit speciaal ontworpen bevestigingsdelen, sterke luchtveerbalgen die onafhankelijk van elkaar bediend kunnen worden. Door de luchtdruk te variëren bepaald u zelf het comfort, de stabiliteit en de rijhoogte.

 

Campers

De meeste campers hebben tegenwoordig een fietsen- of scooterdrager en/of een garage. Hierdoor is de behoefte aan meer rijhoogte al gauw geboren, zeker bij de drempels van tegenwoordig. Ook wanneer u bijvoorbeeld met een veerpont mee wilt, is het vaak lastig bij steile kades om aan en/of van boord te komen zonder schade te maken. Voordat u het talud af rijdt, pompt u de achterkant naar maximale hoogte. Wanneer u aan de overkant bent, laat u uw camper weer tot rijhoogte zakken. De kosten van een kleine schade vallen vaak al hoger uit dan de aanschaf van Dunlop luchtvering.

Dunlop luchtvering: Met garantie voor veiligheid
Het spreekt voor zicht dat systemen van Dunlop worden gebouwd volgens de meest recente veiligheidsnormen van de Rijksdienst voor het wegverkeer. Ontwikkeling en montage vinden plaats in nauwe samenwerking met de autofabrikanten, zodat de fabrieksgarantie ten alle tijden is gewaarborgd.

 

 

Voordelen :IMG_2683

  • meer rijcomfort en stabiele wegligging
  • Voldoende bodemvrijheid
  • Zeer stabiel links/rechts gescheiden systeem
  • Veilig verhogen bij het op- en afrijden van veerboten
  • Meer “grip” op de voorwielen
  • Beter stuurgedrag
  • Kortere remweg

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Stuur mij meer informatie >
Deel dit artikel