logo groot

Komma trace

De afgelopen jaren is diefstal van duurzame consumptie goederen alleen maar toegenomen. Het aanbod ter beveiliging ervan is net zo hard gegroeid.
Dit enorme aanbod van beveiligingssystemen voor auto’s, camper, boten en werkmaterieel is er echter tot op heden niet in geslaagd het dievengilde een halt toe te roepen.
Veel van deze systemen zijn bedraad en dus makkelijk vindbaar. Ander systemen zijn simpelweg makkelijk te saboteren met een jammer of blocker omdat het afhankelijk is van GPS.
Dit alles heeft KOMMATRACE er toe gebracht om op een anderen manier te gaan werken. Als één techniek niet voldoende is, dan zullen er meerdere technieken moeten worden toegepast. Dit maakt het het mogelijk om, bij uitvak of sabotage van één techniek, terug te vallen op een andere opsporingstechniek.
Verder is bedrading niet meer van deze tijd, dus moest de unit onbedraad zijn. Naast dat dit de vind kans van het systeem in het object verlaagd,zijn de inbouwmogelijkheidheden een stuk groter en creatiever.DSC_6746.jpg 3 Y 12 Y hoge resolutie
 
5 IN 1
Het systeem maakt niet alleen gebruik van GPS om een locatie te bepalen. er worden in totaal 5 technieken gebruikt om in geval van diefstal een locatie te bepalen: GPS, GSM localisatie, RadioFrequentie,RFID en SIM uitpeiling.

Hoe werkt Komma trace?

Komma trace is een uniek ‘stand-alone’ tracking en tracing systeem. Stand-alone wil zeggen niet gekoppeld aan kabels en dergelijke. Uniek vanwege de combinatie GSM en radiogolven. Dit maakt objecten ook traceerbaar in loodsen, containers en gebouwen. Bovendien is het systeem dankzij de nieuwste techniek van radiofrequentie onvindbaar voor de huidige GSM/GPRS trackers en omzeilt het via de radiogolven GSM/GPRS blockers en jammers. Bij diefstal is uw eigendom dan ook nagenoeg altijd vindbaar.

Bovendien heeft het systeem een minimale accuduur van drie jaar, uit te breiden tot twaalf jaar.

Over Komma trace:

Komma trace: dé marktleider in mobiele object beveiliging. Uw Camper, Caravan, tractor, trailer, werkmaterieel en andere mobiele objecten écht goed beveiligen? Met het beveiligingssysteem van Komma trace kan nagenoeg alles beveiligd worden. Met een opspoorresultaat van 100% in 2013 is de kans zeer groot dat de rechercheurs uw gestolen eigendom voor u terugvinden. Dankzij de nieuwste techniek van radiogolven hebben dieven geen schijn van kans. Ook in containers of andere plekken waar signalen geblocked kunnen worden vindt Komma trace uw eigendom terug. Komma trace heeft inmiddels ruim 3000 aansluitingen.Tracer1

opsomming

 

brochure2

Stuur mij meer informatie >
Deel dit artikel