beeldmerk_nationale_caravanpas

Nationale Caravanpas

Nationale Caravanpas (NCP) in het kort

De Nationale Caravanpas biedt snelle en betrouwbare hulp. Wij komen jou direct en goed ondersteunen op de camping of op locatie. Wij helpen bij pech, schade of onderhoud,  en ondersteunen bij vragen over het gebruik van je caravan, camper, vouwwagen of stacaravan. Bovendien zijn de lijnen kort en duidelijk.

De ANWB en andere pechhulporganisaties helpen je alleen tijdens je reis. Dus als je onderweg bent van A naar B. Maar als je tijdens het kamperen een technisch probleem of schade krijgt, dan valt dit niet onder de dekking van je pechhulporganisatie.

Misschien denk je nu: “Hoe vaak komt dat nou voor?” Schrik niet! Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 13 mensen hiermee te maken krijgt. Het zal jou maar overkomen!

De Nationale Caravanpas is hiervoor dé oplossing! Wij komen je helpen en ondersteunen op de camping of op locatie. 

Leden van de Nationale Caravanpas worden dus wél geholpen als zij in de problemen komen tijdens het kamperen. Zij gaan met een gerust en veilig gevoel op vakantie.

Het lidmaatschap van de Nationale Caravanpas is laagdrempelig en bedoeld voor mensen met een caravan, camper, vouwwagen of stacaravan. Je kunt zelf bepalen wat je denkt nodig te hebben en hoe ver je wilt gaan. Wij bieden namelijk verschillende lidmaatschappen aan van ‘Basis’ tot ‘Excellent’.

Verder zul je optimaal profijt hebben van je lidmaatschap bij ons, leden profiteren mee van de voordelen die onze partners aanbieden. Bovendien houden wij jou uiteraard op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Wil jij een fijne, vrije, veilige & vooral een onbezorgde vakantie? Word dan lid van de Nationale Caravanpas.

Je kunt ons onder andere inschakelen voor:

  • Interieur reparaties zoals: koelkast, kranen, boilers, elektra, gas, water, etc.
  • Carrosserie reparaties zoals: lekkage, raamschade, dakluiken, etc.
  • Noodreparaties bij stormschade, aanrijdingen, etc.
  • Mover reparaties
  • Noodreparaties aan luifels of voortenten en indien gewenst vernieuwen
  • Onderstel reparaties zoals: uitdraaisteunen, koppeling, etc

 

 

Stuur mij meer informatie >
Deel dit artikel