Gruppo Smart-in product2

NDS Smart-in Omvormer

Op zoek naar een omvormer (inverter) die de beste prestaties biedt? Smart-in omvormers zijn professionele inverters van hoge kwaliteit die efficiënt en veilig kunnen worden ingezet voor de omvorming van 12V naar 230V in uw caravan, camper of boot.

Voordelen en specificaties:

  • Zeer hoge efficiency tot 93% en lage zelf-consumptie
  • Input met professionele verbindingen
  • Afstandsbediening
  • Werkt met zachte start

Veiligheid:

  • Input en output zijn compleet geïsoleerd
  • Beschermd tegen overbelasting en kortsluiting
  • Beschermd tegen polariteit omkering en te hoge temperatuur

Deze kwaliteitsomvormers bieden de hoogste garantie op veiligheid. Door de uitstekende isolatie worden afwijkingen aan de hardware en beschadigingen tot een minimum beperkt. Daarmee is het de ideale oplossing voor de stroomvoorziening voor uw caravan, camper of boot.

OMVORMERS MET OPTIMALE PRESTATIES

De prestaties van de smart-in zijn van professioneel niveau. Aansluitpunten voor bekabeling zijn direct geïntegreerd in het geheel waardoor er nauwelijks sprake is van spanningsverlies in de connectie. Ook ligt het zelf-verbruik een stuk lager dan bij traditionele omvormers.

Gemodiceerde golf smart-in SM serie 400W, 600W,1000W en1500W.
Dit type omvormer is geschikt voor onder andere TV’s, computers en batterij opladers

Zuiver sinus smart-in SP serie 400W, 600W,1000W, 1500W, 1500-24W en 2000W.
Dit type wordt aangeraden voor algemeen gebruik in caravans, campers en boten en wordt vooral ingezet voor apparaten die aangesloten dienen te worden op een zuiver sinus voltage, zoals koelkasten, computers, Hi-Fi’s, dimlichten en air conditioning systemen.

Het gebruik van zuivere sinus omvormers voorkomt schade aan apparatuur. Vooral als deze aangedreven worden door een elektromotor. Smart-in omvormers hebben een zeer laag zelf-gebruik. Zo is het verbruik minimaal in stand-by modus en loopt de accu dus niet onnodig leeg, en dat biedt veel gemak.

Smart-INPUREIVT

SMART-INPURE met IVT-functie is een lijn omvormers met een geïntegreerd prioriteitssysteem. Door deze speciale IVT-functie kan, via de twee 230V ingangs- en uitgangsaansluitingen. di spanning beheerd worden die uit de omvormer komt, wanneer deze zowel op de accu als het het externe stroomnet is aangesloten. Indien de omvormer verbonden is met externe stroomnet, wordt de accu automatisch gespaard door gebruik te maken van het beschikbare externe net; Indien er geen extern net beschikbaar is , zal de omvormer de 230V uitgangsaansluiting en gehele systeem voorzien vanuit de aangesloten accu(s).

Zuiver sinus smart-in SP serie 1000W, 1500W en 2000W.

 

 

 

 

Voor De NDS range zijn ook accessoires verkrijgbaar zoals een afstandsbediening of een priorityswitch (voorrangsschakelaar voor netstroom)

Stuur mij meer informatie >
Deel dit artikel