product logo

Oyster

 Publicatie1

Vision V: Het „brein” van de Oyster® is de besturingsunit, de FeatureBox. Deze maakt berekeningen en heefteen regelende functie. Bij de Vision-variant communiceert u met de FeatureBox via de bedieningsunit,bij de premium-variant gebruikt u daarvoor uw tv-afstandsbediening. Dankzij de mobiele app kunt u de FeatureBox ook aansturen met uw
smartphone.
 U beschikt over de belangrijkste bedieningsfuncties en kunt bijvoorbeeld de
antenne ook van buiten aan- of uitschakelen, van satelliet veranderen of de systeeminstellingen laten weergeven.

De FeatureBox kan dus meer en is toch slanker geworden. Behoorlijk vervelend als de technische karakteristieken van de satellietsignalen plotseling veranderen, u ergens in Europa op vakantie bent en opeens niets meer werkt. Vaak helpt dan alleen nog een update. Die programmeren ze bij Ten haaft, maar moet dan wel nog worden geüpload op uw satellietantenne. de Oyster® ontvangt online updates via uw smartphone (of via USB-stick). De update wordt direct naar uw mobiele telefoon gestuurd en van daaruit in het systeem ingevoerd. U kunt een gratis app downloaden voor uw Oyster® , die behalve de update-functie nog een hele reeks handige opties biedt.oyster-v-85-antenna-cable We informeren u bijvoorbeeld
direct als we een verandering van satelliet-karakteristieken vaststellen. U weet dan de
oorzaak van de storing en krijgt zo snel mogelijk een update om het probleem te verhelpen.
Uw telefoon is via de app verbonden met de Oyster® -besturing. Als er een technisch defect
optreedt, kan dit meestal met de Oyster® app worden gediagnosticeerd. Deze gegevens kunnen
dan worden verzonden aan de klantendienst. Eén kabel is één kabel
Wanneer we praten over een „1-kabel-oplossing”, bedoelen we dat ook. Een extra stroomkabel is niet nodig. We gebruiken een speciale coaxiale kabel voor de besturing, de stroomvoorziening en de signaaloverdracht van de buitenunit.de montage is dus maar een „minimaal-invasieve operatie“.
Eén klein gaatje is voldoende. Natuurlijk komt er in de TWIN-versie een tweede coaxiale kabel bij.

Publicatie1

 

 

 

 

Oyster Vision III: Satellietontvangst met de Vision III biedt kwaliteit en bedieningsgemak, zoals u die thuis gewend bent.
De Oyster Vision is te combineren met een satelliet ontvanger naar keuze. Voor centraal-en west Europa volstaat de 65 cm uitvoering.
In de rest van Europa en Noord-Afrika biedt de 85 cm model uitkomst. (zie afbeelding footprint) De besturingseenheid wordt gemonteerd in de camper of caravan en zorgt ervoor dat de schotel met een druk op de knop op de juiste satelliet wordt uitgericht. Deze besturingseenheid wordt aangesloten op een blackbox, zodat alle elektronica in de camper/caravan zit en niet in de buitenunit!

 

Publicatie2

Oyster HDCI: De Oyster HDCI met hetzelfde bedieningsgemak is voorzien van een digitale ontvanger die d.m.v. 1 druk op de knop de schotel aanstuurt. De digitale ontvanger is voorzien van een apart display zodat de ontvanger “uit zicht” geplaatst kan worden. Voor centraal- en west Europa volstaat de 65 cm uitvoering. In de rest van Europa biedt het 85 cm model uitkomst. (zie footprint) De digitale HD receiver wordt gemonteerd in de camper of caravan en zorgt ervoor dat de schotel met een druk op de knop op de juiste satelliet wordt uitgericht. De receiver is geschikt voor max. 3500 radio- en TV kanalen. Dankzij verwisselbare CI modules zijn alle Nederlandse zenders, waaronder Ned. 1-2-3, alsmede de commerciële zenders als RTL 4/5, Veronica, SBS6,  Net5 etc.  in HD te ontvangen. Daarnaast biedt de ontvanger ook toegang tot een aantal vrij te ontvangen radio- en televisiekanalen. De Elektronische Programma Gids toont een overzicht en beschrijving van alle programma’s. De receiver is voorzien van Nederlands menu.

skew-300x238

De Oyster is er ook in het model met een automatische SKEW. Het is soms nodig om de LNB op uw schotel een klein stukje om zijn as te draaien voor een goed ontvangst.  Wanneer u kiest voor een automatische schotel met SKEW dan hoeft u dit niet handmatig te doen. Dit automatische systeem met skew richt niet alleen zichzelf uit op de juiste satelliet maar zorgt er ook voor dat de LNB in de goede positie staat. Door kromming van de aarde is dit van toepassing in de gebieden Portugal, Zuid-Spanje, Griekenland & Gibraltar

 

 

Footprint:footprint oyster samen

 

De signaalsterktes van de satellieten verschillen per regio. Hoe zwakker het signaal, des te groter dient de schotel diameter te zijn. In het kaartje is aangegeven tot hoever de Oyster 65 en 85 ontvangst bieden.

De Nederlandse programma’s waaronder NED. 1-2-3, alsmede RTL4/5, SBS6, NET5, worden uitgezonden via Astra III satelliet in HD kwaliteit

Op de Canarische Eilanden, Griekenland en Turkije zijn via de Hotbird satelliet diverse Duitse stations te ontvangen.


Technische specificaties
:
– Opbouwhoogte 22 cm
– Gewicht Oyster 65/85: 14 kg
– Schotel klapt in bij starten voertuig
– Automatisch uitrichten 30-60 sec.
– 12/24 Volt
– Hoogwaardige afwerking
– Eenvoudige bediening
– 3 jaar garantie

 

 

Stuur mij meer informatie >
Deel dit artikel