Thule_logo product

Thule

Een vakantie met uw camper, caravan of kampeerbus is een geweldige manier om de natuur te ontdekken en tegelijkertijd van evenveel comfort als thuis te genieten. Maar waar u ook gaat en waarvan u ook geniet, Thule heeft een innovatieve oplossing voor een geweldige vakantietocht. Meer leefruimte en privacy.

Luifels

twee luifels

Bescherm uzelf tegen de elementen en geniet van het prachtige buitenleven met het gemak van een Thule luifel waarbij u kunt kiezen uit gemotoriseerde of handmatige bediening.

Breed assortiment aan accessoires

Thule biedt een breed assortiment aan luifelaccessoires die perfect aansluiten bij uw levensstijl. Thule panelen zijn bijvoorbeeld de ideale oplossing om privacy te creëren en bieden daarnaast bescherming tegen zon, regen en wind.

AwningsForMotorhomes_p6_Apr2017

Duurzame en kwaliteitsvolle luifeldoeken

Afhankelijk van het luifeltype kunt u kiezen uit verschillende doekkleuren. Het PVC-doek van topkwaliteit bestaat uit 5 lagen en is langs beide zijden bedrukt & gecoat voor kleurvast-, waterbestendig-, afwasbaar- en duurzaamheid. U blijft bovendien koel en beschermd dankzij de coating die de weerstand tegen UV en hitte verhoogt.

AwningsForMotorhomes_p9_Apr2017

 

Gebruikersgemak en stabiliteit

Handmatige luifels beschikken over een uitschuifbare zwengel, gemotoriseerde luifels beschikken over een afstandbediening of schakelaar voor het openen of sluiten van de luifel. Dankzij de Thule Quick Release systeem zijn de steunpoten snel te ontgrendelen en bovendien worden ze verticaal uit de voorlijst neergelaten om mogelijke schade aan de voertuigwand te voorkomen. Stel de steunpoten op de juiste hoogte in door middel van het gebruiksvriendelijke vergrendelingssysteem. Thule luifels zijn uitgerust met stabiele knik arm en in combinatie met een innovatie rol-as ondersteuning. Dit zorgt niet alleen voor een luifeldoek die perfect op spanning is maar verhoogt zo ook de windweerstand voor een veiliger gebruik. Afhankelijk van het luifeltype zijn lengtes van 4 meter en meer uitgerust met geïntegreerde spanarm of met een spanstang om het luifeldoek strakker te spannen.

luifel steun

Stuur mij meer informatie >
Deel dit artikel