travelvion met logo

Travel Vision

TV-1-2017-314-x-235

 

De TVA schotelantennes zijn stabiel en robuust ontworpen systemen, geschikt om ongestoord televisie mee te kijken. Door gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen bieden Travel Vision schotelantennes een jarenlange onderhoudsvrije en storingsvrije werking. De systemen zijn voorzien van de nieuwste DVB-S2 satellietherkenning technologie en hierdoor perfect geschikt voor ontvangst in HD kwaliteit. De Travel Vision TVA schotelantennes hebben een lage opbouwhoogte en een gering gewicht en zijn hierdoor perfect geschikt voor montage op camper en caravan. Geschikt voor ontvangst van Canal Digitaal en Joyne.

tva-bedienpaneelMet één druk op de knop richt de Travel Vision TVA zichzelf volledig automatisch uit op de satelliet die u selecteert. Er zijn 6 satelliet posities voorgeprogrammeerd waaronder Astra 1 en 3.

U kunt elke (HD) ontvanger of televisie met ingebouwde satellietontvanger aansluiten op de control unit van de Travel Vision TVA. De control unit kan volledig worden weggewerkt en u bedient het systeem middels het overzichtelijke bedieningspaneel.

De Travel Vision TVA is verkrijgbaar in 3 versies, de TVA 65, TVA 80 en de  TVA 80 Premium. De TVA 65 heeft een schotelblad van 65 cm en de TVA 80 is delnb-skew krachtpatser met een schotelblad van 80 cm.

De Travel Vision TVA 80 is voorzien van auto-skew, hiermee geniet u van een optimale signaal ontvangst middels een volautomatische, gemotoriseerde LNB verstelling. De TVA 80 beschikt over een twin LNB, hiermee kunt u een tweede toestel aansluiten op uw schotelantenne.

De Travel Vision TVA 80 Premium beschikt over Smart Search technologie; Smart Search zorgt voor een ultra snelle zoektijd naar de satelliet. Door integratie van GPS, kompas en inclinometer (hellingmeter) weet de antenne exact zijn positie en richting ten opzichte van de satelliet, een eventuele scheve stand van het voertuig wordt waargenomen en automatische gecorrigeerd. Met Smart Search beschikt u over de meest geavanceerde technologie die op dit  moment beschikbaar is.

hnethdtTVA-Hoogte

 

 

 

 

 

 

 

 

specificaties

Ontvangstbereik:

 

 

travelvision footprint website-1

 

brochure2

Bewaren

Stuur mij meer informatie >
Deel dit artikel