Truma-Avento-Compact-774x432 product

Nieuw: Truma Aventa compact airco

Nieuwe dakairco Truma Aventa compact:

Het toestel is uiterst compact en past ook op voertuigen met weinig ruimte op het dak. De Aventa compact is speciaal voor camperbussen en kleinere campers of caravans ontwikkeld.

Absoluut lichtgewicht

Met zijn 27,5 kg is de nieuwe Truma Aventa compact de lichtste dakairco op de markt. Tegelijkertijd koelt hij met een vermogen van 1700 W efficiënt en extreem snel. Dankzij het geringe stroomverbruik van 2,8 A is hij ook geschikt voor campings met slechts een laag ampèrage.

Compacte luchtverdeler

Nieuw is eveneens de kleine luchtverdeler. Met zijn compacte afmetingen bespaart hij ook binnenin de camper of caravan ruimte. Vier luchtuitlaten, die individueel kunnen worden ingesteld, verdelen de koele lucht gelijkmatig en zorgen voor een perfect woonklimaat.

Stil en smart

Aan het geluidsvolume is veel aandacht besteed. Het nieuwe dakairconditioningsysteem werkt heel stil en beschikt tevens over de beproefde sleep-functie met gereduceerde ventilatorsnelheid. Verkwikkende nachten en ontspannen buren op de camping zijn gegarandeerd! Natuurlijk kan de Truma Aventa compact comfortabel per app worden geregeld en op het Truma iNet System worden aan gesloten.
Klanten met een Truma Combi, Truma VarioHeat of Alde verwarming kunnen dan ook gebruik maken van de automatische klimaatregeling. Niet alleen het toestel, ook de montage is doordacht: speciale inbouwframes zorgen voor een snelle en gegarandeerd dichte montage – ook bij geprofileerde daken van camperbusjes.

Uitbreiding bij de Aventa-familie

De nieuwe Truma Aventa compact vervangt de huidige „kleine“ dakairco Aventa eco. In januari 2019 krijgt de Aventa-familie opnieuw uitbreiding – met de Aventa compact plus met een vermogen van 2200 W. ,

Key facts Truma Aventa compact

  • Gewicht: 27,5 kg
  • Koelcapaciteit: 1700 W
  • Afmetingen buiteneenheid: 785 x 560 x 265 mm (l x b x h)
  • Afmetingen luchtverdeler: 556 x 496 x 46 mm (l x b x h)
  • Stroomopname: 2,8 A

De lichtste en stilste camping-dakairco van zijn klasse

De afmetingen van de Aventa compact zijn zodanig dat deze op nagenoeg elk voertuigdak past. Tegelijkertijd is het de lichtste en stilste dakairco op de markt. Een excellente koelcapaciteit spreekt daarbij vanzelf.

De Truma dakairconditioningsystemen koelen de binnenruimte van de caravan of camper krachtig en bijzonder snel. Tegelijkertijd wordt de lucht ontvochtigd, zodat er een aangenaam binnenklimaat ontstaat. Omdat de luchtverdelers zeer plat zijn uitgevoerd, blijft nagenoeg de complete stahoogte behouden.

 

  • Compact: lichtste dakairco op de markt
  • Universeel: past ook op de daken van kleine voertuigen
  • Comfortabel: werkt uiterst stil
  • Krachtig: koelt sneller dan elke andere dakairco
  • Slim: airconditioningsysteem en automatische klimaatregeling comfortabel per app regelen

 

Stuur mij meer informatie >
Deel dit artikel