product-air-conditioning-aventa product

Truma Aventa Eco airco

De lichtste dakairco voor de camping in zijn klasse

De Truma Aventa eco wordt bijvoorbeeld op de plaats van een dakraam gemonteerd en koelt uw caravan of camper snel en efficiënt. Tijdens het gebruik reinigt en droogt hij de circulerende lucht. Het ontvochtigen draagt ook bij geringe temperatuurverschillen bij aan een aangenaam binnenklimaat. Ondanks zijn hoge vermogen is de dakairco ook nog eens heel stil.

  • Uiterst krachtige airconditioning met gering stroomverbruik
  • Comfortabel via de afstandsbediening in te stellen
  • Met 28 kg het lichtste airconditioningsysteem in zijn klasse

Verdere details over de Truma Aventa eco:

Via de luchtverdeler stroomt de koele lucht de hele binnenruimte in. De vier luchtuitlaten kunt u individueel instellen en zo de luchtstroom optimaal doseren. Dankzij de platte constructie van de binnenluchtverdeler blijft de stahoogte nagenoeg behouden. Een ander kenmerk is de dimbare LED-interieurverlichting, die u met de afstandsbediening kunt in en uit kunt schakelen.

De dakairco voor de caravan of camper kan ook worden geregeld met het digitale bedieningspaneel Truma CP plus, dat optioneel verkrijgbaar is. Hebt u daarnaast een Combi-verwarming ingebouwd, dan is automatische klimaatregeling mogelijk. Het bedieningspaneel regelt dan automatisch de verwarming en het airconditioningsysteem tot de gewenste temperatuur in het voertuig is bereikt. Het kan bovendien worden uitgebreid met de Truma iNet Box. Hiermee kunt u alle TIN-Bus-compatibel Truma apparatuur via de app bedienen.

  • Sleep-functie met verlaagd toerental van de ventilatoren – daardoor bijzonder stil
  • Timer-functie start de Truma Aventa eco op de geprogrammeerde tijd
  • Kiezen van de binnentemperatuur in stappen van één graad
  • Drie ventilatorstanden en drie gebruikswijzen: koelen, automatic, luchtcirculatie
  • Interieurverlichting onafhankelijk van het gebruik van de airconditioning te gebruiken

Stuur mij meer informatie >
Deel dit artikel