truma

Verwarmen

Naast de verkoop, voeren we als Truma partner natuurlijk ook onderhoud uit op bestaande toestellen.truma partner

 

Truma Combi verwarming

De ideale oplossing voor kleine & middel grote voertuigen.De Truma Combi verwarmingstoestellen verenigen twee functies in één apparaat. Ze verwarmen de woonruimte en verhitten in het geïntegreerde rvs reservoir water. Afhankelijk van het model kunnen de Combi verwarmingstoestellen op gas, stroom of diesel dan wel een combinatie van gas of diesel en stroom werken.

 20-11-2017

 

vergelijking

 

Truma E-kachels:

De Truma VarioHeat eco

De Truma VarioHeat eco is een uiterst compacte en lichte gasverwarming van de nieuwste generatie. truma_varioheat_stehend_675Hij is bijzonder krachtig en brengt uw voertuig in een mum van tijd op de gewenste temperatuur. Dankzij de verschillende functies stelt u de verwarming altijd exact af op uw persoonlijke warmtebehoefte. Wilt u het erg snel warm hebben, gebruik dan de boost-functie. Voor de nacht kunt u bij de Truma VarioHeat eco de nachtmodus kiezen. Dan werkt de verwarming op 1300 watt op de laagste ventilatorsnelheid, zodat u rustig kunt slapen.

Op het digitale bedieningspaneel Truma CP plus VarioHeat kunt u niet alleen de verwarming regelen. Wanneer u bovendien een Truma aircosysteem heeft geïnstalleerd, kunt u dit ook via dit paneel regelen.

De verwarming is bijzonder geschikt voor campers, caravans en busjes.

spec

 

Digitaal bedieningspaneel voor verwarming en airconditioning 

De Truma CP plus iNet ready is een digitaal bedieningspaneel voor de Combi-verwarmingstoestellen en de Truma airconditioningsystemen Aventa en Saphir. Hierop stelt u eenvoudig en comfortabel de binnentemperatuur en de watertemperatuur in uw caravan of camper in.inet-rz-tablet

Als u zowel een Truma airconditioning als een Combi-verwarming hebt ingebouwd, regelt de klimaatregelingsfunctie de temperatuur in het voertuig automatisch – of het buiten nu warm of koud is.

Het digitale bedieningspaneel kan met alle iNet-compatible apparatuur worden verbonden en kan hiervoor achteraf worden ingebouwd. Bovendien kan het worden uitgebreid met de Truma iNet Box. Deze verbindt de Truma apparaten met elkaar, zodat u deze comfortabel via de smartphone-app van onderweg kunt besturen.

  • -Intuïtief bedienen met de praktische draai-/drukknop
  • -Water- of binnentemperatuur per tijdschakelklok programmeren
  • -De automatische klimaatregeling stemt de Combi-verwarming en het Truma airconditioningsysteem automatisch op elkaar af.

 

Centrale besturingseenheid voor gekoppelde Truma apparatuur.

De Truma iNet Box is een centrale besturingseenheid die de Truma apparatuur in de caravan of camper onderling verbindt. Samen met uw Truma apparatuur en de Truma App vormt hij het Truma iNet System. De iNet Box maakt het mogelijk om de Combi-verwarming en/of een Truma airconditioning van onderweg met de smartphone of tablet te besturen.product-truma-inet-box-app-440-en

Alles wat u extra nodig hebt, is de gratis Truma App. Dankzij de intelligente interface regelt en controleert u bijvoorbeeld eenvoudig de binnentemperatuur in uw caravan of camper.

  • -Comfortabele afstandsbesturing van uw iNet-compatible Truma apparatuur met uw smartphone
  • -Eenvoudige installatie en ingebruikneming met de Truma App
  • -Vier smartphones en/of tablets kunnen de Truma iNet Box gelijktijdig aansturen
Stuur mij meer informatie >
Deel dit artikel