Peack power pack product

Victron Peak Power Pack accu

Het Peak Power Pack is een Li-ion accu met intrinsiek veilige LiFePO4 cellen en een interne lader. Het Peak Power Pack is een lichtgewicht accupack, dat bij een nominale spanning van 12V zeer grote stromen kan leveren, waardoor het gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld caravan rangeersystemen, die anders een grote en zware loodzwavelzuur accu nodig zouden hebben. Het Peak Power Pack kent ook vele andere toepassingen waar kortstondig grote stromen en/of licht gewicht van groot belang zijn. Het Peak Power Pack kan geladen worden met de meegeleverde netadapter, met een zonnepaneel of door de dynamo van een voertuig of boot.victron3
  • Uitstekende prestaties in zonne- en andere toepassingen, waar herhaaldelijke diepe ontlading en onvoldoende oplading snel loodzwavelzuuraccu’s zou beschadigen.
  •  Toepassing in een caravan mover: automatische uitschakeling van de hoogvermogenuitgang 30 minuten na inschakeling. De 8Ah versie is bedoeld voor lichte caravans. Boven de 1000kg wordt minimaal 20Ah aangeraden.
  •  Andere toepassingen: de hoogvermogen-uitgang kan worden overgeschakeld op de ‘altijd aan’-modus. – Bestand tegen kortsluiting. – Met beveiliging tegen te diepe ontlading van de accu.
  •  Altijd aan, bestand tegen kortsluiting
  •  Met beveiliging tegen te diepe ontlading van de accu
  •  Een acculader of omvormer/lader kan worden aangesloten op de hoogvermogenuitgang om snel te kunnen opladen. Maximale laadstroom is 40A en de maximale laadspanning 14V.
  •  Verlaagt het accustroomverbruik tot vrijwel nul. Voorkomt schade door te diepe ontlading van de accu tijdens langdurige opslag.

Verkrijgbaar in  de types: 12,8V/8Ah 102Wh, 12,8V/20Ah 256Wh, 12,8V/30Ah 384Wh en 12,8V/40Ah 512Wh

1456142592_upload_documents_1600_640-PPP_livedata

 

Voor een real time-gegevensweergave op Apple- en Androidsmartphones, -tablets en overige apparaten is een VE.Direct Bluetooth Smart dongle vereis.

 

 

 

 

 

brochure2

Stuur mij meer informatie >
Deel dit artikel