Over ons

Ruim vijfenveertig jaar geleden is het bedrijf opgestart met het plaatsen van antennes bij de klant aan huis. Met de komst van satelliet TV in 1989 hebben de ontwikkelingen een hele vlucht genomen. John was er van overtuigd dat daar de toekomst lag, en terecht, sindsdien is het TV kijken dan ook alleen maar in kwaliteit toegenomen. Sinds 2003 heeft hij het bedrijf over genomen.

De werkzaamheden van ACSLaarman bestonden in de jaren ’90 tot een aantal jaren terug voornamelijk uit het plaatsen van complete schotelinstallatie bij particuliere klant op locatie.  We hebben ons opgewerkt tot Premium Dealer van Canal Digitaal en daarnaast verzorgden we CAI installaties voor de zakelijke markt. Voor deze markt stond ook de techniek niet stil en werd satellietontvangst niet langer het enige middel om TV te kijken. De komst van glasvezel nam, zowel voor het zakelijke gedeelte als de particulier, een deel van onze werkzaamheden over… maar het bood ons ook weer nieuwe kansen.

Ondernemen betekent ook vooruit zien en dat hebben we gedaan. Naast de schotelinstallaties op locatie plaatsten we ook regelmatig een automatische schotel op een vrachtwagen, een camper of een caravan. De wens ontstond om de werkzaamheden breder op te pakken. In juli 2011 deed de kans zich voor om meer expertise in het bedrijf te krijgen en deze kans hebben we benut, de tak ACSLaarman Campertechniek werd een begrip.

ACSLaarman Satelliet & Campertechniek biedt u een heel groot pakket aan kennis en diensten de we voor u kunnen verzorgen. Neemt u eens een kijkje op deze website wat wij hier allemaal mee bedoelen. Daarnaast zijn we erkend Bovag bedrijf voor de afdeling Camper, gecertificeerd gaskeuringsbedrijf volgens de norm G607 (voor de particulier als voor de zakelijke sector), inbouwbedrijf voor BearLock (Kiwa SCM gecertificeerd) en o.a Truma Partner & Truma Service partner.

Verder werken we veel samen met de NKC, de grootste camperclub van Europa.

We zijn o.a. dealer van de volgende merken;  TravelVision, Oyster, Victron, Powerextreme, Carsupport, HPC, Sawiko, Al-KO, Badé, Fiamma, Thule, MaxxFan, Dometic, Dunlop, Beixo, Avtex, Salora en Jemako.

Naast een groot assortiment biedt ACSLaarman Satelliet & Campertechniek hulp bij allerlei vragen of problemen op het gebied van uw camper. Wij zoeken graag, samen met u, naar een passende oplossing! Kwaliteit en service verliezen wij daarbij niet uit het oog.