Technische dienst

Wij werken met een eigen technische dienst voor de montage en voor het onderhoud. Service en kennis staan bij ons bovenaan de lijst. Wij zorgen er dan ook voor dat we onze jarenlange kennis ook continue onderhouden wordt door het regelmatig volgen van scholingen en cursussen. Zo zijn en blijven we op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van bv Truma verwarming, de eisen van de G607 keuring maar ook certificering als keurmeester voor de campertechniek. Daarnaast zijn wij een BOVAG erkend bedrijf en als Bovag partner voldoen wij aan al hun richtlijnen.
ACSLaarman Satelliet & Campertechniek beschikt over een moderne kolom hefbrug <<<<<<< Dus campers van bijna alle formaten kunnen wij voor u onderhouden. Wij zijn bekend met het technische gedeelte van vele campers, bij eventuele gebreken aan uw camper adviseren wij graag wat de mogelijke oplossingen kunnen zijn. Hierbij gelden duidelijke afspraken, advies op maat en altijd overleg voor evt. reparatie.Werkplaats Wij werken in een mooie werkplaats met goed apparatuur waar u gerust een kijkje mag nemen. Bij onderhoud kunt u denken aan reparaties van koelkast, omvormers, elektrische installaties etc. maar ook vervanging van o.a. bovengenoemde accessoires. Bij twijfel of wij iets wel of niet voor u kunnen uitvoeren gewoon vragen.
Goed onderhoud van uw camper is veiliger voor uzelf en uw omgeving. Uit de praktijk blijkt dat veel campers b.v. niet voorzien zijn van de juiste vering. Vanuit de fabriek worden veren geplaatst waarbij geen rekening gehouden wordt met het feit dat uw chassis als camper gebruikt gaat worden. Een goede passende vering onder uw wagen geeft u naast rij comfort ook veiligheid. Door middel van weging, voor en achter, van uw camper kunnen wij de juiste vering adviseren
De kans op onnodige (kostbare) reparaties wordt een kleiner door goed onderhoud. Wij adviseren dan ook om iedere twee jaar een Bovag camper onderhoudsbeurt te laten uitvoeren, eenmaal in ons systeem wordt u hieraan na twee jaar herinnerd dmv een mailing.

technische dienst